Workshops

Workshop Mrs Illucia House of SubMission Den Haag

Meesteres Illucia krijgt als ervaren meesteres vaak de vraag om mensen op te leiden als meester of meesteres.
Soms aan mensen die de intentie hebben om zelf op commerciele basis SM sessies te organiseren. Soms ook van prive personen die na start in de SM toch iets meer diepgang en kunde willen leren. Mensen die meer ervaring willen opdoen. En van een ervaren Meesteres de details willen horen. Of onder begeleiding een stapje willen zetten in de richting van meer extremere vormen van SM.

Echter ook mensen die over SM hebben gelezen maar nog nooit in de praktijk hebben “gespeelt” kloppen vaak aan bij Meesteres Illucia met de vraag om hun op een kundige manier te leren omgaan met SM. Mensen met de drang naar ervaring maar welke nog heel veel vragen hebben.

Als ervaren Meesteres stel ik dan graag een workshop op maat samen. Zodat je solo of met je partner veel kan bijleren op vlak van SM. In combinatie met de sfeer van de zeer uitgebreide SM studio House of Submission in Den Haag zijn er ontzettend veel mogelijkheden om een op maat gesneden SM workshop samen te stellen. Deze SM workshop biedt je de mogelijkheid om zelf ook een goede meester of meesteres te worden. Welk ook je doel hiermee mogen zijn.

Meesteres Illucia vindt het steeds ontzettend leuk om mensen te begeleiden in deze prachtige en altijd spannende SM wereld. Of je nu een SM workshop volgt als man, vrouw of als stel, voel je welkom.

Zoals eerder aangegeven geeft Meesteres Illucia een op maat gemaakte SM workshop.

Hierbij wat onderwerpen die aan de orde kwamen in eerder gegeven SM workshops:

  • Leer het verschil tussen verschillende soorten zwepen.
  • Welke delen van het lichaam kunnen worden geslagen met een zweep? En welke zijn juist te vermijden?
  • Hoe communiceer je tijdens een SM sessie? Op een manier dat je dominant blijft maar toch kan inschatten of je slagen niet te hard zijn.
  • Hoe kan iemand reageren wanneer je al zijn of haar zintuigen wegneemt? Hoe neem je paniek weg?
  • Wat is het verschil tussen harde en zachte grenzen.
  • Leer het verschil tussen een stopwoord en een veiligheidswoord.
  • Hoe ga je om met een relsub?
  • Ontdek welke meester of meesteres schuilt er in jou?

Uiteraard kan je op voorhand al je interesses in verschillende SM aspecten kenbaar maken. Hier wordt dat zeker extra aandacht aan besteed in de SM workshop.

SM Studio Den Haag

De SM studio House of Submission is voorzien van kwaliteitsmateriaal. Je kan er dan ook vanuit gaan dat je tijdens de SM Workshop alle mogelijke SM attributen die bekend zijn in de SM wereld ook aanwezig en bruikbaar zijn. In de SM studio is ook mooie ingerichte badkamer beschikbaar voorzien van handdoeken en badjassen waar je gebruik van kan maken.

Ook condooms (aan te raden bij een strapon sessie bijvoorbeeld), chirurgen handschoenen en glijmiddel zijn ook allemaal beschikbaar. Ook kan er wat gedronken worden tijdens of na de SM workshop.

Je begrijpt dat een SM workshop gegeven door Meesteres Illucia in een prachtige en uitstekend ingerichte SM studio verder gaat dan een online workshopje of een vraag en antwoordsessie aan de keukentafel gegeven. De SM workshop van Meesteres Illucia gaat meer dan een stap verder. Het praktijk aspect in de schitterende omgeving van een echt goed ingerichte en van uitstekende materialen voorziene SM studio maken deze SM workshop echt epic!

Uiteraard kan je ook bij Meesteres Illucia terecht voor vervolg workshop. Deze bieden de kans om nog dieper in te zoomen op bepaalde aspecten van de SM wereld die jou triggeren.

Uiteraard is een SM workshop bij Meesteres Illucia niet gratis. Ze maakt steeds een op maat gemaakte workshop en stel ook haar SM studio ter beschikking. De prijs van een SM workshop hangt dus echt af van jouw wensen. Wat je wilt leren, de tijd…. stuur mij dus een email met wat je allemaal wilt leren en ik geef je een prijs op maat.